Om mig

Jeg er uddannet psykoterapeut og socialpædagog og har 15 års erfaring i arbejdet med sårbare børn, unge og familier. I dag arbejder jeg som privatpraktiserende psykoterapeut og som §54.1 støtteperson.

Min uddannelsesmæssige baggrund er en kvalitetsgodkendt 4-årig psykoterapeutuddannelse i oplevelsesorienteret psykoterapi fra Psykoterapeutisk Institut.

Af erhvervsmæssig erfaring har jeg blandt andet arbejdet som familiebehandler, varetaget socialfaglige opgaver i kommuner som selvstændig familiekonsulent, været rygestoprådgiver på STOP-linien og ligeledes været beskæftiget i TUBA med individuelle terapiforløb for unge, der er vokset op i familier med alkoholmisbrug.

Jeg har fulgt følgende kurser:

  • Mindfulness og meditationskursus – Nikolaj Bruun
  • Kursus i MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) – Lars Damkjær.
  • Kursusforløb i Mindfulness Practitioner – Akademiet for Mindfulness & Livsbevidsthed med en grundig indførelse og træning i mindfulness og mindfulnessprincipperne.
  • Traumatisk stress – Inge Holm

 

Jeg arbejder oplevelses- og relationsorienteret, hvilket vil sige, at jeg har en særlig opmærksomhed på hvordan du oplever, føler og mærker det som sker lige her og nu i vores samtale. Ligeledes inddrager jeg mindfulness og kropslig opmærksomhed i terapien.

Som psykoterapeut arbejder jeg under høje etiske regler og har naturligvis tavshedspligt. Jeg holder mig fagligt ajour gennem egenterapi, erfaringsudvekslingsgrupper, kurser og supervision.